Gå til hovedindhold Gå til footer

Vinterferie i Aarhus

Oplevelser for hele familien

Vinterferien byder på et væld af spændende ferieoplevelser for både store og små. Byens museer og attraktioner inviterer indenfor til underholdende aktiviteter for hele familien. Kombiner en shoppetur med et besøg hos en af byens mange hyggelige caféer eller restauranter.

Varme oplevelser

Besøg byens shoppingcentre

Der er varme shoppingoplevelser i vente i vinterferien I Aarhus. I Bruuns Galleri kan hele familien shoppe, holde en hyggelig pause eller tage en tur i CinnemaxX og bliver underholdt.
Fra toppen af Salling kan byens lys opleves efter shoppingtur og ved åen og caféerne ligger Magasin med sit store udbud af mærkevarer.


 

Den gode pause

Shopping kræver pauser

Langs åen og i Latinerkvarteret er det sikkert, at du kan finde et hyggelig pausested blandt det store udbud af caféer. Den varme kakao, det store frokostbord eller den store aftenmenu – du bestemmer selv niveauet og længden. Men ét er sikkert: der er helt sikkert en god oplevelse i vente.


 

Kulturshopping

Når sjælen skal tankes op

På ARoS, KØN, Moesgaard Museum og Naturhistorisk Museum er der rig mulighed for både at ’shoppe’ for sjælen og viden, men også lade sig inspirere i de flotte gavebutikker. En kombination af et besøg på et af museerne, shopping og cafébesøg vil give dig og dem du er sammen med en oplevelsesrig dag.


 

Ude og inde

Det levende museum

Gå en tur i tiden og bliv ét med his­torien. Smag, duft og prøv jer frem, mens i snuser rundt i gader og stræder, kig­ger ind i folks hjem og slår en handel af i en af de historiske butikker. Den Gamle By er et stykke unik levende Danmarkshistorie – se mere her